گل و گیاه

معرفی گل آلسترومریا، تاریخچه و انواع آن

انواع گل آلسترومریا

در جهان و محیط پیرامون ما گل‌ها و گیاهان رنگارنگ و متعددی وجود دارند، که ما با تعدادی از آنها آشنا هستیم. برخی از آنها را می‌شناسیم و برخی دیگر را فقط از روی شکل تشخیص می‌دهیم. یکی از گل‌های بسیار محبوب و پرطرفدار، گل آلسترومریا است. این گل با رنگبندی ملایم و زیبای خودش، محبوبیت خوبی در میان مردم ایران و دیگر کشورها به دست آورده است و یکی از اجزای اصلی یک باکس گل یا دسته گل لاکچری آنلاین در اصفهان به حساب می‌آید. امروز قصد داریم جهت شناسایی هر چه بیشتر انواع گل آلسترومریا اطلاعات مفیدی را با شما در میان بگذاریم.

معرفی گل آلسترومریا

در ابتدای شروع معرفی این گل بهتر است بگوییم که چیزی حدود ۵۰ گونه مختلف از آلسترومریا وجود دارد. این گل گیاهی غده‌ای و چند ساله است که در اواخر فصل بهار و اوایل تابستان شکوفه می‌دهد، که این شکوفه‌ها تا ۲ هفته سرحال و شاداب هستند. آلسترومریا در هوای سرد خیلی بهتر از هوای گرم رشد می‌کنند، به طوری که در هوای گرم فعالیت آنچنانی ندارند. گاها این گل را با گل‌های لیلیوم مینیاتوری اشتباه می‌گیرند، اما می‌توان آنها را از روی خال‌های تیره‌ای که روی گلبرگ‌های آن وجود دارد، شناسایی کرد. انواع گل آلسترومریا یک گل با عطر و بوی خوش است، که گزینه‌ای عالی برای محیط منزل‌تان می‌باشد.

تاریخچه

این گل متعلق به آمریکای جنوبی است. نام آلسترومریا هم از یک گیاه شناس معروف سوئدی به نام کلاس بون آلسترومر، کاشف این گل گرفته شده است. او در سفرهای متعددی که به اسپانیا داشت، دانه این گل را جمع آوری کرد. در حال حاضر اکثر نمونه‌های مدرن، دو رگه و به صورت آزمایشگاهی کشت می‌گردند.

معنی و نماد گل آلسترومریا

ممکن است شما هم با دیدن ظاهر این گل، برایتان سوال ایجاد شود که نماد و معنای آن چیست؟ ظاهر جذاب آلسترومریا دارای معانی عمیق و زیبایی است، که این معانی عبارتند از:

  • فداکاری و از خودگذشتگی در برابر معشوق و یا طرف مقابل
  • آرزوی طول عمر یک دوستی و رفاقت
  • پیگیر بودن و همراهی رویاها تا رسیدن به نقطه اصلی
  • مقاومت و پایداری در برابر فراز و نشیب‌های زندگی
  • ساختن زندگی با دوستان جدید
انواع گل آلسترومریا

تاریخچه و مفاهیم آلسترومریا

انواع گل آلسترومریا

این گل به علت تنوع زیادی که در رنگ، جنس، زمان گلدهی، اندازه و غیره دارد، در انواع مختلفی وجود دارد که هر یک از آنها مشخصات و ویژگی‌های خاص خود را دارند. در ادامه چند مورد را نام می‌بریم.

آلسترومریا بنفش

این گل دارای گلبرگ‌هایی است، که به سمت پایین خم شده و ظاهر زیبایی را به گل و گیاه هدیه می‌دهد. قسمت داخلی این گل به رنگ زرد است. ساقه‌های آلستر بنفش ۴۵ سانتی‌متر بوده که گلبرگ‌های آن خیلی از ریشه اصلی فاصله دارند. گل‌های آلسترومریای بنفش در رنگ بنفش و ارغوانی موجود هستند.

آلسترومریا پرنسس دیانا

این گل برخلاف آلستر بنفش، دارای گلبرگ‌های زرد رنگ است که مرکز آن به رنگ صورتی با خط‌های قرمز تیره مزین شده است. ارتفاع این گیاه به ۳۰ سانتی متر می‌رسد و پهنا و عرض آن هم ۶۰ سانتی‌متر می‌باشد. این گیاه برای رشد به خاک و رطوبت بسیار مطلوب نیاز دارد و باید در محیطی نگهداری شود، که آفتاب به صورت مستقیم با آن برخورد نداشته باشد. اگر در محل نگهداری این گیاه، وزش باد شدت خیلی زیادی داشته باشد، می‌بایست دور گیاه را با یک حصار بپوشانید. زیرا برخورد شدید باد به این گیاه، برای رشد آن مخرب است.

آلسترو ارکیده‌‌ای

این نوع گل از اول بهار به مدت ۳ تا ۵ ماه حداکثر گل دهی خود را انجام می‌دهد. این گل برای گل دادن نیاز به یک سرما در دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد داشته و بعد از گلدهی تا بهار به رشد خود ادامه خواهد داد.

مفاهیم گل آلسترومریا

انواع آلسترومریا

انواع گل آلسترومریا پروانه‌ای

این نوع از آلسترومریا از نظر گلدهی با گل ارکیده‌ای فرق دارد. آلسترومریاهای پروانه‌ای ۹ تا ۱۲ ماه سال را گل دارند. برای اینکه این نوع از آلیسترومریا گل بدهد، به دمای ۱۳ تا ۱۶ درجه سانتی گراد نیاز دارد و بعد از آن نیاز به طول روز بلندتری خواهد داشت. ارتفاع گل آلسترومریای پروانه‌ای از گل ارکیده کمتر است.

گل اینتیکانچا

شکل ظاهری این نوع آلسترومریا بسیار زیبا است. گلبرگ‌های آن به رنگ زرد بوده که مرکز آن، رنگ صورتی با شیارهای قرمز تیره دارد. لقبی که به گل اینتیکانچا بخشیده‌اند، لقب آفتاب است. چون همانند خورشید زرد و درخشان می‌باشد. این گیاه برای نگهداری در شرایط آپارتمان بسیار سازگار و مناسب خواهد بود.

انواع آلسترومریا لیگتو

این نوع آلستر از نوع گیاه پیوندی است، که ارتفاع آن به ۹۰ سانتی‌متر می‌رسد. رنگبندی آلسترومریا لیگتو در رنگ‌های صورتی، سفید، زرد قرمز و غیره است. اگر شما هم علاقه به نگهداری از این گل دارید می‌توانید آن را در محیطی با دمای خنک نگه دارید.

گل پرنسس فابیان از انواع گل آلسترومریا

شکوفه‌های این گل در ابتدا فصل تابستان و پاییز پدیدار می‌شوند. قد و ارتفاع پرنسس فابیان تا ۳۰ سانتی‌متر هم می‌رسد. پرنسس فابیان دارای گلبرگ‌های سفید است. وجود این گیاه در دسته گل یا باکس‌های گل زیبایی آنها را چندین برابر می‌کند و حال خوشی را به افراد منتقل می‌نماید.

آلستر اینکا

آلسترومریا از نوع اینکا گونه‌ای است که ارتفاع آن تا ۹۰ سانتیمتر می‌رسد. گلبرگ‌های آن دارای رنگ‌های زرد ملایمِ مایل به زردآلویی هستند، که با رگه‌های شرابی در داخل تزیین شده‌اند. از آنجایی که این نوع گل برگ‌های باریک‌تری دارد، به گیاه ایده آلی برای باغ تبدیل شده است.

گل سرخسی

گل آلستر سرخسی که با نام فوگر هم شناخته می‌شود، با رنگ‌های صورتی و سفیدی که دارد تا ۷۰ سانتی متر رشد می‌کند. این گل را از پوست خود دور نگه دارید، زیرا موجب تحریکات جزئی پوست می‌شود.

نگهداری از انواع آلسترومریا

نگهداری از آلسترومریا

انواع گل آلسترومریا تابستانی

آلستر تابستانی گونه‌ای قابل توجه است که دارای برگ‌های برنزی رنگ است. این گل وقتی شکوفا می‌شود، دارای گلبرگ‌های درخشان مسی، نارنجی و طلایی است. این گیاه بیش از ۷۰ سانتی متر رشد می‎کند.

آیا گل آلسترومریا سمی است؟

این گل برای حیوانات خانگی سمی نیست، اما به دلیل برخورداری از ترکیبات خاص شیمیایی، اگر به میزان بسیار زیادی خورده شود، موجب ایجاد التهابات گوارشی خواهد شد.

نحوه کاشت و رشد انواع گل آلسترومریا

بر عکس دیگر گل‌ها، این گل پیاز مشخصی ندارد، بلکه دارای غده‌ای است، که کمی شبیه به پیاز است و همانند یک ریشه عمل می‌کند. این غده به خوبی در محیط، گرده افشانی می‌کند.‌ بدین  ترتیب با گذشت سال‌ها تعداد آلسترومریاهای باغچه شما بیشتر می‌شود. برای کاشت آلسترومریا باید منطقه خنکی را انتخاب کنید و قبل از کاشت از زهکشی مناسب اطمینان حاصل نمایید و  مرتبا آن را آبیاری کنید. در ادامه به صورت مختصر به شرایط مورد نیاز برای رشد گل آلسترومریا اشاره می‌کنیم.

نوردهی

انواع آلسترومریا را باید در قسمتی از باغچه خود بکارید که بیشتر آفتابی باشد. زیرا آنها هنگام دریافت آفتابِ صبح و مقداری سایه جزئی در بعد از ظهر رشد می‌کنند.

آبدهی

این گیاه، زمانی بهترین عملکرد را خواهد داشت، که به طور منظم آبیاری گردد. هرگاه گیاه مستحکم‌تر شد، می‌تواند آب کمتری مصرف کند. از آبیاری بیش از حد نیز خودداری کنید، زیرا باعث پوسیدگی ریشه می‎شود.

دما

پاییز و بهار بهترین زمان برای کاشت آلسترومریا در جایی است که دمای آن بین ۱۸ تا ۲۶ درجه سانتیگراد متغیر است. با افزایش تدریجی دما در اواخر بهار، قرار دادن گیاه در یک گلخانه می‌تواند به جلوگیری از سوختن برگ‌ها کمک کند.

موارد استفاده از آلستر

موارد استفاده از آلستر

موارد استفاده از آلستر

در آخرین بخش از این محتوا می‌خواهیم موارد استفاده از انواع گل آلسترومریا را بیان نماییم. از جوشانده ریشه گلِ آلسترومریا برای درمان دل درد، مشکلات گوارشی، کاهش تب و بهبود در دوران قاعدگی استفاده می‌کنند. شما حتی می‌توانید ریشه آن را در چای بریزید. در زمان‌های گذشته از گل‌های آلستر برای درمان نقرس استفاده می‌شده است. آلسترومریا هم در درمان التهابات پوستی بسیار موثر است، فقط کافی است ریشه آن را به صورت پماد بر زخم‌های سوختگی و جای جوش خود بمالید و تاثیر آنها را شاهد باشید .ریشه این گیاه معمولا از نشاسته و پروتئین است، که هر دو برای بدن ضروری هستند .مقداری کمی آهن، فسفر، ویتامین B و C در آن یافت می‌گردد. بنابراین می‌توان گفت که آلسترومریا در درمان بیشتر دردها موثر می‌باشد.

سخن پایانی

اکنون که با ویژگی‌ها و انوع گل آلسترومریا آشنایی شدید باید بدانید که این گل زیبا یکی از اجزای اصلی بسیاری از انواع باکس گل و سبد گل هدیه است که می‌تواند در مناسبت های مختلف برای هدیه دادن گل مورد استفاده قرار گیرد. یکی از ویژگی‌های اصلی این گل زیبا آن است که ماندگاری زیادی دارد و می‌تواند تا یک هفته و حتی ده روز شاداب باقی بماند. بنابراین یکی از  بهترین انواع گل برای هدیه دادن به دیگران است. برای سفارش این گل زیبا به همراه سایر گل‌ها و در طراحی‌ها و دیزاین‌های مختلف می‌توانید به گلفروشی نیکراه مراجعه کنید. این گل فروشی اصفهان، خدمات خود را هم به صورت حضوری و  هم به صورت آنلاین ارایه می‌کند. برای سفارش گل اینترنتی می‌توانید از طریق بخش محصولات همین سایت، دسته گل یا باکس گل مورد نظر خود را سفارش داده و آن را با قیمت مناسب و کیفیت فوق‌العاده سفارش داده و در کوتاه‌ترین زمان درب منزل خود و یا در آدرس مد نظرتان تحویل بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *